Advertisement

Φωτιά Κορινθοσ - Korin8os Ypo Meriko Elegxo H Fwtia Sthn Perioxh Ellhnoxwri - Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε σήμερα το μεσημέρι, από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, σε αγροτική και δασική έκταση στην περιοχή καλέντζι της κορινθίας, ενώ σύμφωνα με την πυροσβεστική, το πύρινο μέτωπο δεν.

Φωτιά Κορινθοσ - Korin8os Ypo Meriko Elegxo H Fwtia Sthn Perioxh Ellhnoxwri - Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε σήμερα το μεσημέρι, από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, σε αγροτική και δασική έκταση στην περιοχή καλέντζι της κορινθίας, ενώ σύμφωνα με την πυροσβεστική, το πύρινο μέτωπο δεν.. Σε επικοινωνία της korinthiannews.gr με την πυροσβεστική μας ανέφεραν μεταξύ άλλων: Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv, η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική περιοχή, ενώ οι φλόγες είναι ορατές από παρακείμενη παραλία. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στο βασιλικό κορινθίας. Στόχος είναι να μην περάσει η φωτιά τα μέγαρα και να οριοθετηθεί σύντομα. Φορτηγό που βρισκόταν εν κινήσει, στην κόρινθο, και μετέφερε εύφλεκτα υλικά, έπιασε φωτιά κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της παρασκευής (07/05).συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση της τοπικής ιστοσελίδας korinthostv.gr, η νταλίκα κινούνταν στην παλαιά εθνική οδό αθηνών.

Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή πάτημα στα εξαμίλια κορινθίας. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά ξεκίνησε από σημείο κοντά στο στρατόπεδο που βρίσκεται στην περιοχή και τώρα έχει κατεύθυνση προς το γαλατάκι, μακριά από την παραλία των λουτρών της ωραίας ελένης. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε, υπό αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες κοντά σε σημείο όπου υπάρχει στρατόπεδο. Φωτιά προκλήθηκε το πρωί της πέμπτης (περίπου στις 11:20) σε διπλοκατοικία στην κόρινθο στην οδό υφηκράτους 16. Υπενθυμίζεται ότι από το μεσημέρι της παρασκευής.

Fwtia Sthn Korin8ia Olonyxtia Maxh Enisxyseis Akoma Kai Apo Thn B Ellada
Fwtia Sthn Korin8ia Olonyxtia Maxh Enisxyseis Akoma Kai Apo Thn B Ellada from www.news247.gr
Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην περιοχή κυρά βρύση στην κόρινθο. Οι φλόγες καίνε κοντά στα μέγαρα. Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε σήμερα (23/7) το μεσημέρι σε αγροτική και δασική έκταση στην περιοχή καλέντζι της κορινθίας. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε, υπό αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες κοντά σε σημείο όπου υπάρχει στρατόπεδο. Σκληρή μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής στην κόρινθο, καθώς μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής (23/07) σε αγροτοδασική περιοχή ανάμεσα στο σπαθοβούνι και καλέντζι. Σε δύο μέτωπα επικεντρώνονται οι προσπάθειες των πυροσβεστών. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, εστάλη μήνυμα της πολιτικής προστασίας μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή της άνω αλμυρής στην κορινθία.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η κόρινθος χθες επίσης η περιοχή της ανατολικής κορινθίας τέθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Φωτιά προκλήθηκε το πρωί της πέμπτης (περίπου στις 11:20) σε διπλοκατοικία στην κόρινθο στην οδό υφηκράτους 16. Φωτιά στην αγία βαρβάρα ηρακλείου η φωτιά καίει σε αγροτοδασική έκταση στην αγία βαρβάρα ηρακλείου στα όρια με την περιοχή του αγίου θωμά. Στην εκκένωση δύο οικισμών του γαλατακίου και του siemens προχώρησαν οι αρχές στις κεχριές κορινθίας, όπου μαίνεται ανεξέλεγκτη μεγάλη πυρκαγιά. Φορτηγό που βρισκόταν εν κινήσει, στην κόρινθο, και μετέφερε εύφλεκτα υλικά, έπιασε φωτιά κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της παρασκευής (07/05).συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση της τοπικής ιστοσελίδας korinthostv.gr, η νταλίκα κινούνταν στην παλαιά εθνική οδό αθηνών. Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης σε δασική περιοχή στις κεχριές του νομού κορινθίας. Την τετάρτη το απόγευμα και ώρα 18:08 ειδοποιήθηκε η υπηρεσία μας για φωτιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην σοφοκλέους 7 στην κόρινθο. Μεγάλη φωτιά μαίνεται στις κεχριές. Φωτιά σε εν κινήσει ημιφορτηγό στην εθνική οδό κορίνθου. Υπενθυμίζεται ότι από το μεσημέρι της παρασκευής. Παράλληλα, οι φλόγες κατευθύνονται προς τις αρχαίες κλεωνές. Πώς διαμορφώνονται τα όρια ηλικίας με το νέο θεσμικό πλαίσιο Πάνω από 20 ενοίκους απεγκλώβισαν από μια. Στο σημείο επιχειρούν 14 πυροσβέστες με 7 οχήματα.

Όπως αναφέρει το korinthostv.gr το πέρασμα της φωτιάς κατέστρεψε καλλιέργειες με σταφίδες, ελιές και πεύκα. Στην εκκένωση δύο οικισμών του γαλατακίου και του siemens προχώρησαν οι αρχές στις κεχριές κορινθίας, όπου μαίνεται ανεξέλεγκτη μεγάλη πυρκαγιά. Σε επικοινωνία της korinthiannews.gr με την πυροσβεστική μας ανέφεραν μεταξύ άλλων: Φωτιά σε εν κινήσει ημιφορτηγό στην εθνική οδό κορίνθου. Πώς διαμορφώνονται τα όρια ηλικίας με το νέο θεσμικό πλαίσιο

Korin8os Fwtia Sth Nea Almyrh Ekkenwsh Toy Xwrioy Ryto
Korin8os Fwtia Sth Nea Almyrh Ekkenwsh Toy Xwrioy Ryto from m.naftemporiki.gr
Σύμφωνα με πληροφορίες, εστάλη μήνυμα της πολιτικής προστασίας μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή της άνω αλμυρής στην κορινθία. Σε επικοινωνία της korinthiannews.gr με την πυροσβεστική μας ανέφεραν μεταξύ άλλων: Άδοξο τέλος είχε η ζωή ενός οδηγού στην περιοχή φανερωμένη χιλιομοδίου της κορίνθου, όταν κατά τη διάρκεια τροχαίου φωτιά ξέσπασε στο αυτοκίνητό του. Υπενθυμίζεται ότι από το μεσημέρι της παρασκευής. Σύλληψη ενός άνδρα για τη φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή, καλέντζι. Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης σε δασική περιοχή στις κεχριές του νομού κορινθίας. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά ξεκίνησε από σημείο κοντά στο στρατόπεδο που βρίσκεται στην περιοχή και τώρα έχει κατεύθυνση προς το γαλατάκι, μακριά από την παραλία των λουτρών της ωραίας ελένης. Φορτηγό που βρισκόταν εν κινήσει, στην κόρινθο, και μετέφερε εύφλεκτα υλικά, έπιασε φωτιά κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της παρασκευής (07/05).συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση της τοπικής ιστοσελίδας korinthostv.gr, η νταλίκα κινούνταν στην παλαιά εθνική οδό αθηνών.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η κόρινθος χθες επίσης η περιοχή της ανατολικής κορινθίας τέθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή πάτημα στα εξαμίλια κορινθίας. Φωτιά σε εν κινήσει ημιφορτηγό στην εθνική οδό κορίνθου. Στο σημείο επιχειρούν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα. Οι φλόγες καίνε κοντά στα μέγαρα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές. Στο σημείο επιχειρούν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα. Την τετάρτη το απόγευμα και ώρα 18:08 ειδοποιήθηκε η υπηρεσία μας για φωτιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην σοφοκλέους 7 στην κόρινθο. Ο συναγερμός μεγαλώνει καθώς οι φλόγες πλησιάζουν προς το στρατόπεδο της περιοχής, ενώ απειλούνται σπίτια. Στο σημείο επιχειρούν 14 πυροσβέστες με 7 οχήματα. Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η κόρινθος χθες επίσης η περιοχή της ανατολικής κορινθίας τέθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης σε δασική περιοχή στις κεχριές του νομού κορινθίας. Στόχος είναι να μην περάσει η φωτιά τα μέγαρα και να οριοθετηθεί σύντομα. Φωτιά ξέσπασε περίπου στις 5 το απόγευμα του σαββάτου στην περιοχή άνω αλμυρή κορινθίας.

Πάνω από 20 ενοίκους απεγκλώβισαν από μια. Φωτιά ξέσπασε περίπου στις 5 το απόγευμα του σαββάτου στην περιοχή άνω αλμυρή κορινθίας. Στο σημείο επιχειρούν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα. Η φωτιά ήταν στο χώρο της κουζίνας και στο ψυγείο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά ξεκίνησε από σημείο κοντά στο στρατόπεδο που βρίσκεται στην περιοχή και τώρα έχει κατεύθυνση προς το γαλατάκι, μακριά από την παραλία των λουτρών της ωραίας ελένης.

Fwtia Twra Stis Floges H Korin8os Gia Deyterh Mera Star Gr
Fwtia Twra Stis Floges H Korin8os Gia Deyterh Mera Star Gr from scdn.star.gr
Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά ξεκίνησε από σημείο κοντά στο στρατόπεδο που βρίσκεται στην περιοχή και τώρα έχει κατεύθυνση προς το γαλατάκι, μακριά από την παραλία των λουτρών της ωραίας ελένης. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή πάτημα στα εξαμίλια κορινθίας. Στόχος είναι να μην περάσει η φωτιά τα μέγαρα και να οριοθετηθεί σύντομα. Στο σημείο επιχειρούν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στο βασιλικό κορινθίας. Φωτιά σε εν κινήσει ημιφορτηγό στην εθνική οδό κορίνθου. Πώς διαμορφώνονται τα όρια ηλικίας με το νέο θεσμικό πλαίσιο Φωτιά προκλήθηκε το πρωί της πέμπτης (περίπου στις 11:20) σε διπλοκατοικία στην κόρινθο στην οδό υφηκράτους 16.

Φωτιά σε εν κινήσει ημιφορτηγό στην εθνική οδό κορίνθου.

Στόχος είναι να μην περάσει η φωτιά τα μέγαρα και να οριοθετηθεί σύντομα. Στην εκκένωση δύο οικισμών του γαλατακίου και του siemens προχώρησαν οι αρχές στις κεχριές κορινθίας, όπου μαίνεται ανεξέλεγκτη μεγάλη πυρκαγιά. Σε δύο μέτωπα επικεντρώνονται οι προσπάθειες των πυροσβεστών. Οι φλόγες καίνε κοντά στα μέγαρα. Στο σημείο επιχειρούν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην περιοχή κυρά βρύση στην κόρινθο. Φωτιά σε εν κινήσει ημιφορτηγό στην εθνική οδό κορίνθου. Παράλληλα, οι φλόγες κατευθύνονται προς τις αρχαίες κλεωνές. Φωτιά στην αγία βαρβάρα ηρακλείου η φωτιά καίει σε αγροτοδασική έκταση στην αγία βαρβάρα ηρακλείου στα όρια με την περιοχή του αγίου θωμά. Σύμφωνα με πληροφορίες, εστάλη μήνυμα της πολιτικής προστασίας μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή της άνω αλμυρής στην κορινθία. Πάνω από 20 ενοίκους απεγκλώβισαν από μια. Η φωτιά ήταν στο χώρο της κουζίνας και στο ψυγείο. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στο βασιλικό κορινθίας.

Posting Komentar

0 Komentar